TANEČNÍ SKUPINA ROKU REGION ZÁPADNÍ ČECHY NEDĚLE 17.3.2013

 

Milí rodiče, tanečníci. Je před námi první soutěž TANEČNÍ SKUPINA ROKU – REGION ZÁPADOČESKÝ.

Soutěž se koná v neděli 17.3.2013 ve sportovní hale Lokomotiva Plzeň.

Hala se otevírá v 8 hodin. /V 8 hodin půjdu vyřídit startovné, to chvíli potrvá, může být fronta, buďte prosím trpěliví/. Sraz tanečníků MINI, DĚTI A, DĚTI B, JUNIOŘI DISCO a HIP HOP proto v 8:15 hod. u haly před hlavním vchodem. Sraz tanečníků HVK DISCO a HVK HIP HOP v 10 hodin, taktéž před hlavním vchodem.

FINANCE: 150 Kč / startovné / osoba – 1 disciplína, 20 Kč / startovné osoba za choreografii  - tento poplatek vybírá pouze TSR /platí pouze pro kategorii EDA SHOW. Což jsou DVK A DD, JVK A DD, HVK A DD, 50 Kč správní poplatek. Celkem 200/220 Kč. Předáte na soutěži /v příhodný čas budete vyzváni, mějte pokud možno přesně/.

Soutěž bude zahájena v 10:30 hod., Hned v úvodu startují MINI – PRINCEŽNIČKY!!! DĚTI B půjdou na řadu cca v 11 hodin, DĚTI A cca v 11:30 hodin… Termíny jsou jen odhad, vše se může změnit… Nutno sledovat harmonogram a poslouchat moderátora…Po vyhlášení mohou tanečníci odcházet. Nebo mohou zůstat a fandit ostatním choreografiím TCO DANCE.

STARTOVNÍ LISTINA + PROSTOROVÉ ZKOUŠKY JSOU V EXCELU A TENTO FORMÁT NEJDE NA NAŠE STRÁNKY UMÍSTIT, DÁVÁM NA UZAVŘENÉ SKUPINY TCO DANCE VŠECH VĚKOVÝCH KATEGORIÍ, MINI ZASÍLÁM MAILEM.

VSTUPNÉ: 150 Kč, děti do 6 let zdarma

HARMONOGRAM PRO ORIENTACI: /upozorňuji, může se pohybovat/

08:00

Otevření haly

08:00 – 09:30

Prezence

09:00 – 10:10

Prostorové zkoušky baby a děti

10:30

Zahájení soutěže

12:30

Vyhlášení výsledků kategorie baby

 

14:10

Vyhlášení výsledků kategorie děti

 

16:30

Vyhlášení výsledků kategorie junioři

17:00

Vyhlášení výsledků kategorie dospělí a senioři

 

Pro nováčky několik informací :-)

Jak bude vše probíhat? Přicházíte na sraz. Každý tanečník dostane pásku na ruku, která bude sloužit, jako vrácenka. Všichni dáváme na ruku, kterou určí lektor. Tanečníci jedné choreografie mají pásky na stejné ruce! Na základě pásků vás pustí do haly. Zde vyhledáme šatnu a budeme se připravovat na soutěž – první tanečníci se budou česat, proběhne příprava na prostorovou zkoušku.

Naše prostorová zkouška je od 9 hodin v pořadí: mini, děti B, děti A. Jdeme první!!! Máme týmové oblečení a taneční boty!!! Jsme u parketu připraveni 10 minut dopředu, rozhýbáváme se!!!

Po prostorové zkoušce česání, líčení – bude kvalt, hlavně u mini, na veškeré přípravy 18 tanečnic máme jen 2 hodiny!!! všechny ruce se budou hodit J

Toto je jen pro představu…

Hlavní slovo budou mít lektorky, které si přípravu svojí choreografie budou řídit individuálně. Buďte vždy tam, kde máte /tanečníci/, poslouchejte lektorky. Prosím rodiče, aby neodváděli děti před vlastním vystoupením kamkoliv, bez vědomí lektorek.

ZÁVĚREM:

Milí rodiče, jedná se o první soutěž sezóny. Všechny lektorky jedou na plný plyn. Snažíme se natrénovat vše, jak nejlépe umíme. Soutěž je oproti minulým ročníkům extrémně brzy a potřebovali bychom ještě minimálně týden navíc… Všichni si přejeme, aby děti uspěly, a aby jste vy rodiče, byli spokojení… Snad se to povede… Držme Týsíčku, dětičkám a lektorkám palce :-)