MÍSTO KONÁNÍ TRÉNINKŮ TCO DANCE PLZEŇ, ZAČÍNÁME 14.9.2015

Mám pro všechny členy taneční skupiny úžasnou zprávu. Věřím, že toto nadšení budete sdílet se mnou. Taneční škola TCO DANCE PLZEŇ, bude mít konečně reprezentativní sídlo, za které se nebude muset stydět. A bude jen a jen naše :-)

Sídlo TCO DANCE PLZEŇ, bude v objektu Domu pohádek, Na Chmelnicích 3, 323 00 Plzeň.

 

Jsem za tento prostor velice vděčná. Ráda bych poděkovala panu Vladimíru Potužákovi, který mi byl v této cestě oporou a k možnosti zjískání tak krásného prostředí mě a nám celé skupině TCO DANCE dopomohl. DĚKUJEME!!!

 

Jelikož  pronájem a chod bude náročnější, již teď mám v hlavně několik možných projektů, které zde lze uskutečnit. Budova nabízí opravdu hodně možností. Prostory budou poskytnuty k pronájmu v hodinách, kdy neprobíhají tréninky TCO DANCE, jako sály, ale také pro školky, karnevaly, besídky, dětské narozeninové party, firemní akce, jazykové školy atd. Bude zde obchod /taneční boty, bazar kostýmů, týmové věci atd…/ nápadů je mnoho, Vše je otázkou času. Pro mě je to obrovská výzva, proto mne neváhejte kontaktovat s jakoukoliv poptávkou :-) Prostory se teď cca do vánoc budou pozvolna přetvářet pro naše potřeby. Příjímám sponzorské a finanční dary, jsou možnosti „bartrového obchodu“, budeme vděčni za jakoukoliv pomoc, či formu spolupráce.

 

V rámci náborů proběhne prohlídka prostor pro rodiče. Nyní do jistých úprav nejsou velké kapacity šaten, proto vás milí rodiče žádám, předejte děti před hlavním vstupem, aby ve vstupním prostoru nedocházelo ke kolizi. Vyjímkou jsou mini, které se ještě sami neumí převléknout. Děkuji za pochopení. Pro rodiče je k dispozici cukrárna a kavárna, která je součástí objektu, zde můžete posedět a počkat na děti. V případě druhého dítka možno počkat při hezkém počasí na hrišti, které je na střeše Domu pohádek, klíč na vyžádání :-) K domu patří parkoviště, vzdálené několik metrů od objektu, což vnímám ideální stav.

 

Dělám vše pro pohodlí a spkojennost dětí. Věřím, že polohu i naše nové zázemí s potešením přijmete.

 

Na následující sezonu se těší Eva a trenérky TCO DANCE.